lunes, 29 de abril de 2013

Xerrada-Col·loqui sobre educació


Vos deixem informació sobre una xerrada- col-loqui molt interessant sobre educació a càrrec de Gabriela Levato que tindrà lloc el proper divendres 3 de Maig a les 18.30h al local de la Plataforma (C/ Literat Azorin, 39 baix) . Entrada lliure.

No podeu faltar!!




sábado, 20 de abril de 2013

Banco de libros 2013-2014

Ya tenemos en marcha el banco de libros para el curso 2013-2014. A los socios os hemos enviado por correo las instrucciones, las instancias y la convocatoria para una reunion informativa el próximo 25 de abril de 2013 a las 17,00 en el colegio.

Creemos que es un proyecto interesante para todos y para ello solicitamos vuestra colaboración.


Nota informativa julio 2012


Formularios de inscripción al Banco de Libros:

3PRIM-CAS         3PRIM-VAL

4PRIM-CAS         4PRIM-VAL

5PRIM-CAS         5PRIM-VAL

6PRIM-CAS          6 PRIM-VAL

jueves, 4 de abril de 2013

Xerrada portes obertes ESTELLES


L'AMPA ha organitzat com en anys anteriors una sèrie d'activitats enmarcades dins el Pla de Foment de la Lectura per al curs 2012-13.

En aquesta ocasió i aprofitant la celebració de l'ANY ESTELLÉS, vos propossem una  xarrada de portes obertes a càrrec de l’escriptora GEMMA PASQUAL I ESCRIVÀ que ens parlarà del seu llibre sobre Estellès “Quan deixàvem de ser infants” i altres divertides anècdotes de l’autor.

Els xiquets i xiquetes del grup de dansa i teatre també faràn un xicotet homenatge a l’autor Valencià.

Us esperem el dimecres 10 d’abril a les 17 hores a la nostra escola.

Poemes i cançons d'Estellés

Com a continuació de les activitats dedicades al poeta Vicente Andrés Estellés i per tal que el pugau conèixer un poquet més, vos oferim un recull d'alguns poemes i uns enllaços per a veure i escoltar a artistes que han musicat alguns d'eixos poemes.


     i alguns videos:



lunes, 1 de abril de 2013

FOMENT DE LA LECTURA 12-13

L'AMPA ha organitzat com en anys anteriors una sèrie d'activitats enmarcades dins el Pla de Foment de la Lectura per al curs 12-13. En aquesta ocasió i aprofitant la celebració de l'ANY ESTELLÉS, vos propossem un CONCURS LITERARI dirigit a tots els xiquets i xiquetes del centre.

La finalitat és fomentar la imaginació dels xiquets i xiquetes i el hábit i l'amor per la lectura, assumpte en el qual podeu col·laborar també les famílies. Una volta seleccionades, les redaccions guanyadores seran publicades a aquest bloc. Recordeu que el termini de presentació de les redaccións finalitza el proper 12 d'abril de 2013.



Aquí podeu consultar les Bases del Concurs



A traves del bloc vos anirem informant de la resta d'activitats previstes d'aquesta activitat.