miércoles, 26 de junio de 2013

Convocatoria Ayudas de Comedor


València 24 de juny de 2013

Us adjuntem la Resolució de 20 de juny de 2013, de la Direcció general de Centres i Personal Docent, per la qual es convoca la concessió d'ajudes de menjador escolar en els centres educatius no universitaris de titularitat de la Generalitat i privats concertats per al curs escolar.

Requisits generals per a sol·licitar l'ajuda de menjador escolar: Per a poder sol·licitar ajudes de menjador l'alumnat haurà de reunir, a la finalització del termini de presentació de sol·licituds, els següents requisits:
a) Estar matriculat en un centre educatiu degudament autoritzat, d'entre els citats en l'apartat 2 de la present resolució.
b) Haver presentat la sol·licitud (annex I) i documentació requerides en la present resolució en els terminis establits.
c) No estar culpable en alguna de les prohibicions establides en l'article 13 de la Llei General de Subvencions.
Aquests requisits hauran de mantenir-se al llarg de tot el curs per al qual se sol·licita l'ajuda.

Termini ordinari de presentació de sol·licituds: La sol·licitud de concessió d'ajuda assistencial de menjador es presentarà, amb la pertinent documentació justificativa, en el centre educatiu, des del dia de publicació d'aquesta resolució fins al 12 de juliol de 2013.

És interessant que mireu els art. 4 Beneficiaris de l'ajuda; art. 5 Llindars renda; art. 8 Barem Aplicable; art. 19 Quanties; L'Annex I és l'imprès per a les ajudes de menjador que heu d'emplenar.

Valencia a 24 de junio de 2013
Os adjuntamos la Resolución de 20 de junio de 2013, de la Dirección General de Centros y Personal Docente, por la que se convoca la concesión de ayudas de comedor escolar en los centros educativos no universitarios de titularidad de la Generalitat y privados concertados para el curso escolar.


Requisitos generales para solicitar la ayuda de comedor escolar: Para poder solicitar ayudas de comedor el alumnado deberá reunir, a la finalización del plazo de presentación de solicitudes, los siguientes requisitos:

a) Estar matriculado en un centro educativo debidamente autorizado, de entre los citados en el apartado 2 de la presente resolución.

b) Haber presentado la solicitud (anexo I) y documentación requeridas en la presente resolución en los plazos establecidos.

c) No estar incurso en alguna de las prohibiciones establecidas en el artículo 13 de la Ley General de Subvenciones.

Estos requisitos deberán mantenerse a lo largo de todo el curso para el que se solicita la ayuda.


Plazo ordinario de presentación de solicitudes: La solicitud de concesión de ayuda asistencial de comedor se presentará, con la pertinente documentación justificativa, en el centro educativo, desde el día de publicación de esta resolución hasta el 12 de julio de 2013.


Es interesante que miréis los art. 4 Beneficiarios de la ayuda; art. 5 Umbrales renta; art. 8 Baremo Aplicable; art. 19 Cuantías; El Anexo I es el impreso para las ayudas de comedor que tenéis que rellenar

Resolución 20 junio 2013 Ayudas de comedor

jueves, 20 de junio de 2013

RESERVA LIBROS TEXTO 13-14

Ya tenéis a vuestra disposición aquí mismo los formularios de reserva para los libros de texto del curso 2013-2014 así como las instrucciones del proceso:

Instrucciones

Formulario en PDF

Formulario en WORD

En este mismo blog os iremos poniendo las novedades y avisos que se vayan produciendo.

domingo, 16 de junio de 2013

jueves, 13 de junio de 2013

Noticia de prensa "Homenaje Maestro Aguilar"

Tenemos el recorte de prensa publicado en el periódico Levante, que recoge la noticia del acto de homenaje que se hizo en nuestro centro al Maestro Aguilar.


Fiesta en Ruzafa con la colaboración del AMPA CEIP J. Balmes


Vos convidem a tots a  la jornada de reivindicació del joc com a estrategia d'integració veïnal. Aquesta jornada organitzada per gran part dels col·lectius i moviments socials del barri: Ampa Balmes, C.E.I Patufet, Xaloc, Jarit, G.S.Nou Foc, Plataforma per Russafa..... junt amb un grup d'estudiants d'educació social de la Universitat de València està conectada en essència amb la necessitat d’infraestructures esportives i culturals així com d´espais oberts per a gaudir del joc.

Aquesta proposta, anomenada “El Tresor de Russafa”, es desenvoluparà al Parc Manuel Granero el dia 22 de juny  des de les 10:30 del matí amb màgia,ginkana de proves, jocs populars i tradicionals, balls i música del món i concursos que ens guiaran fins a trobar el mapa del Tresor de Russafa.Què ens descobrirà aquest Tresor?
Esteu tots convidats!
No Falteu!!!

Comunicado del AMPA CEIP J.Balmes en contra del Distrito Unico


BALMES CAMPEON@S DE BALONCESTO 2012-2013

Es un equipo que lleva desde hace 4 años jugando juntos, que han trabajado mucho todos y que gracias a jugar todos en equipo han quedado invictos. Es muy importante la integración a las personas que se apuntaban nuevas, que también han ayudado a ser campeones. También darles las gracias a los padres por su dedicación y por acudir a las 8 de la mañana a un colegio en pleno invierno un sábado (por ejemplo).
 
La Liga he hemos jugado es: Alevín ayuntamiento, grupo 3A
 
Los jugadores son: Martín, Pilar, Dani, Nati, Carlos, Lucía, Celia, Ixchel, Alejandro (y gracias a la ayuda de Isabel, Teresa y Franki), porque siempre que ha faltado alguien en algún partido, ellos han venido a ayudarnos.

Gracias también a nuestra entrenadora LAURA por su esfuerzo y dedicación durante estos años.

ENHORABUENA A TOD@S !!

Muchas de las jugadoras de este equipo el año que viene ya no estarán en el cole y nos nos gustaría que el espíritu conseguido se agotara. Os invitamos a apuntaros al equipo de baloncesto del colegio para el curso que viene (actividades deportivas del Ayuntamiento) para poder celebrar un año más de trabajo en equipo."

miércoles, 12 de junio de 2013

Contra el Distrito Único

La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic tanca el curs escolar dient:


L’entitat educativa convoca a totes les plataformes educatives comarcals, partits polítics i altres col·lectius socials a una diàleg sobre la LOMQE i presenta les pròximes mobilitzacions programades en la lluita contra les retallades i la política educativa dels governs central i autonòmic.

La Plataforma, formada per les organitzacions, FAPA-València, STEPV, FE CCOO PV, FETE-UGT PV, Escola Valenciana, CAVECOVA, CGT, FAAVEM, SEPC, BEA, Campus Jove, Sindicat d’Estudiants, Associació de Directors de Primària, Associació de Directors de Secundària, Moviments de Renovació Pedagògica, ADIDE, FAPA-Enric Valor i FAPA-Penyagolosa i València Laica va celebrar dijous, 6 de juny al Centre Octubre, una sessió informativa a la que assistiren representants de les diferents plataformes comarcals d’educació, partits polítics i altres col·lectius socials amb l’objectiu de generar un diàleg amb els diferents participants respecte de la nova llei educativa, LOMQE. La Plataforma considera que la llei d’educació i la falta d’inversió en l’escola pública és un problema social que va més en enllà de les pròpies escoles i instituts i per això ha mantingut un diàleg amb la resta de plataformes i col·lectius socials.

D’aquesta manera va presentar el document de treball “Davant la LOMQE, defensem l’escola pública, laica i en valencià” on queda plasmada la visió política al respecte de la contrareforma educativa. La Plataforma ha mostrat i continuarà mostrant la seua total oposició a la llei que el Govern central va aprovar el 17 de maig en sessió del Consell de Ministres per al seu enviament com a Projecte de Llei al Congrés dels Diputats. No l’acceptem ni l’acceptarem perquè canviarà el model actual per a satisfer consignes ideològiques i no ha comptat amb l'opinió de la comunitat educativa.

A més a més baix el lema “Sí a l’escola pública, aturem la LOMQE. Sí al valencià, sí a l’escola laica” la Plataforma va presentar el cartell de convocatòria de mobilitzacions de cara a final de curs. Les entitats membres convoquen a les comunitats educatives a concentrar-se a les portes de les escoles i instituts el dimecres 12 de juny per a realitzar qualsevol acció simbòlica en defensa de l’ensenyament públic i contra la llei Wert. Tanmateix criden a la ciutadania a participar en les manifestacions del dissabte 15 de juny, a les tres capitals de província, convocades per la Cimera Social, per una europa més social i democràtica, i on la defensa de l’ensenyament públic es farà visible.

Ademés, a diverses poblacions valencianes, tornarem a eixir al carrer per a dir no al desmantellament de l'educació pública per a benefici exclusiu de la iniciativa privada, amb mesures com la sessió de sòl públic per a construir centres concertats (Centres d'Iniciativa Social). Per a reclamar que no s'eliminen les ajudes a l'alumnat i les famílies, que el valencià es considere llengua vehicular en tot el sistema educatiu, així com s’atenga a la demanda dels programes en valencià i que en definitiva l’educació siga pública, laica i gratuïta com a dret constitucional

domingo, 2 de junio de 2013

Homenaje Maestro Aguilar

Como sabéis, ahora se cumplen 150 años de la tragedia ocurrida donde se ubica el colegio J. Balmes: 10 niños el maestro Aguilar murieron al derrumbarse el edificio donde estudiaban.

El AMPA y la dirección del centro hemos decidido organizarle un pequeño homenaje al maestro que murió intentando salvar el máximo número de niños.

Será el próximo martes, día 4 de junio, a las 11h. en el cole.

Quien quiera puede asistir, pero no será un acto masivo. Estarán los delegados de clase, profesorado y la gente del AMPA que así lo desee. También descendientes del maestro, el historiador que ha hecho pública la historia y el concejal de educación, Emilio del Toro.

Probablemente el centro pase una nota por cartera, pero nosotros queríamos informaros.

Cordialmente
 
 
Com sabreu, ara fa 150 anys de la tragèdia que va ocórrer on s’ubica el col·legi J. Balmes: 10 xiquets i el mestre Aguilar van morir en caure l’escola on estudiaven.
L’AMPA i la direcció del centre hem decidit fer-li un xicotet homenatge al Mestre que va morir tranctant de salvar el màxim nombre de xiquets.
Serà el proper dimarts, dia 4 de juny, a les 11h. al cole.
Qui vulga pot asistir, però no será un acte massiu. Estaran els delegats d’àula, professorat i la gent de l’AMPA que ho vulga. També descendents del mestre, l’historiador que ha fet pública la historia i el regidor d’educació Emilio del Toro.
Probablement el centre passe una nota per cartera, però nosaltres us voliem informar.
Cordialment,