miércoles, 29 de abril de 2015

Volta a peu...!

Estimad@s compañer@s:
           
Queremos comunicaros que el próximo domingo 31 de mayo  a partir de las 10:30h. organizamos una “Volta a peu“, con salida y llegada en la C/ Maestro Aguilar nº 15.
Del cual nos gustaría que pudierais dar la mayor difusión posible.
A través de este evento lúdico-deportivo y solidario, pretendemos recaudar dinero para la Asociación Española del Síndrome Nefrótico Infantil.
Esta iniciativa, surge de nuestros alumnos/as de quinto curso de primaria, los cuales llevan a cabo un proyecto educativo llamado “Nuestra ONG, SOGIMA”.
La inscripción a la Volta a peu “Mou-te per la Solidaritat” tiene un coste de 1’5€ y a cambio los participantes recibirán un dorsal para decorar, una bolsa del corredor llena de sorpresas y la oportunidad de colaborar en esta buena acción. En el caso de aquellas personas que no puedan realizar la Volta, también pueden inscribirse en la modalidad de Dorsal Cero participando aportando el donativo.
En la “Volta”, puede participar TODA la familia, ya que se trata de un recorrido urbano de 800m. por los alrededores del Mercado de Ruzafa. Pudiéndose realizar tanto corriendo como paseando junto con vuestros amigos/as.
Durante el trayecto, nos acompañarán una batucada escolar formada por un grupo de alumnos/as del CEIP Torrefiel. Y al finalizar, tendremos una master-class de  “aerodance” y un taller de “música guiada para pequeños” a cargo del grupo Docendo.
Las inscripciones las podéis realizar en vuestro propio centro o en el CEIP Jaime Balmes del 1 al 15 de mayo, de 17:00h. a 17:45h.
Esperamos que podáis trasladar esta información a todos los alumnos y alumnas de vuestro centro.

Recibid un cordial saludo, atentamente:
AMPA CEIP Jaime Balmes



viernes, 17 de abril de 2015

Programa de Les Trobades

Benvogut/da sòci/a.
El proper 26 d'abril, diumenge, celebrem a Russafa la trobada d'escoles en valencià. L’AMPA del Balmes enguany som l’anfitriona.
Les trobades són una acció lúdica, ja un clàssic a les nostres terres, on es reivindica una escola pública digna, de qualitat, laïca i fomentant el valencià.
Perquè, cada vegada més, aquest model d'educació pública perilla us demanem participar en la trobada de Russafa. I per suposat perquè som els anfitrions.
Com podeu participar?
A) Posant-se en contacte amb el correu extraescolars.ampabalmesrussaf@gmail.com  o bé ampabalmesrussafa@gmail.com  per a estar en l’organització el dia de la Trobada. (Atendre la taula, ajudar a portar material, rebre amb un desdejuni a les 9:30h als col·les visitants, …)
B) Preparant i penjant pancartes a les vostres balconades recolzant "l'escola que volem". Podeu penjar el que considereu crear. Per si no disposeu de molt de temps, us facilitem alguns lemes què, a banda de als balcons, podeu enganxar als portals, finestres de botigues, ...
Seria genial comptar amb els missatges o les intervencions a les balconades màxim dijous 23 fins a dilluns 27 d'abril.
C) Recordeu posar-vos la samarreta eixe dia!!

:
El programa aproximat és:
9:30h. Desdejuni-benvinguda a col·les visitants, a la poca gent que vindrà a muntar les paradetes. Serà al Balmes.
10:30h. Cercavila pel barri. Eixida des de la porta del Balmes del Cr. Mestre Aguilar 15
11h. Inici de tallers infantils. Al voltant del mercat (on se munta el mercat de dilluns)
15:30h. Actuació musical (Tres fan ball). A la P. del mercat.
Gràcies per participar.

AMPA CEIP J. Balmes

Trobades al barri...!

Tenim la Trobada ací mateix. Diumenge será un dia genial i segurament ens farem algun fresquet o dinarem a algun local del barri. Recordeu que recomanem consumir en aquells comerços que han col·laborat amb nosaltres par a l’organització. Ací teniu el plànol d’on trobar-los.
Prepareu-vos per a diumenge!! Ja teniu les samarretes amanides?