martes, 6 de marzo de 2012

Llibre, Marzo

De què fa gust la lluna? De Michael Grejniec, 

De què fa gust la lluna ? es recomana per a xiquets d'infantil
Alguna vegada hageu pensat a que fa gust la lluna? Segur que a més d'un li agradaria pujar a la lluna i tastar-la. Segur que a més d’ algú li agradaria agafar la lluna en les seves mans o a qui no ha somiat alguna vegada en la lluna. O quantes vegades hem mirat a la lluna i ens hem quedat sorpresos?
Avui els lleons han pogut tastar un trosset de la lluna, una lluna a sabor a xocolata, a maduixa, a vainilla,... A que et fa gust a tu la lluna?
De què fa gust la lluna? Es el conte que hem contat aquesta vesprada. Portaven ja temps que els xiquet m'anaven ajudant en l'escenari d'un conte, però no sabien de quin conte es tractava. I per fi avui hem pogut saber de que fa gust la lluna.
Coneixeu a una tortuga, un elefant, una girafa, una zebra, una rabosa, un lleó, un mono i un ratolí que volen saber a que sap la lluna? Aquestos son els personatges del nostre conte i per suposat la lluna. 
Tots els animalots volen saber a que sap la lluna i tant sols la tortuga te la gran idea de pujar a la muntanya per apropar-se a ella i tastar-la però, no ho aconsegueix, i crida a l'elefant....

No hay comentarios: