jueves, 28 de junio de 2012

Publicació l'Ordre de Ajudes de Llibres


S'ha publicat l'ordre que regula les ajudes de llibres de text, material didàctic i informàtic, per al curs 2012-2013. L'import màxim d'aquestes ajudes serà de 125 €, per a aquells que tinguen dret a l'ajuda completa, la resta de les ajudes seran del 70% i del 40% .

L'ajuda directa es concedirà en els següents casos:

-Unitat familiar amb un dels seus membres víctima de violència de gènere o de terrorisme
-Orfe absolut o en situació d'acolliment
-Premi extraordinari de rendiment acadèmic
-Alumnat membre de família acollidora

La resta es valorarà segons els criteris de baremació que figuren en l'ordre.

El 100% de l'ajuda es lliurarà als beneficiaris d'ajuda directa, així com a l'alumnat escolaritzat en una unitat d'educació especial en centres ordinaris, i a aquelles famílies la renda per càpita de les quals no supere els 5.591€.

Quant a les ajudes parcials (70% i 40%), a més de la renda per càpita, s'atorgaran seguint una sèrie de criteris de preferència, especificats en l'ordre.

El termini per a sol·licitar aquestes ajudes comença el 29 de juny i acaba el 25 de juliol. Al setembre s'obri un termini extraordinari del 3 al 14, per a alumnes que es matriculen per primera vegada en un centre, o que haja superat els exàmens extraordinaris de setembre.

En l'Annex II s'especifiquen les condicions per a les ajudes per a centres d'educació especial i centres CAES concertats, que rebran directament l'ajuda en el Centre perquè aquest gestione l'adquisició de material.

En l'adjunt podeu consultar el text complet de l'ordre.